Ostoskeskuksen lattia romahti – tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiinan Zhenjiangissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa tapahtui 23. maaliskuuta odottamaton tilanne. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan vaatekaupan lattia romahti asiakkaan jalkojen alta. Tilanne tallentui valvontakameran videoksi.

Videolla nähdään, kuinka vaatekaupan lattia pettää yllättäen. Liikkeessä asioinut nainen ja alemmassa kerroksessa tapahtumahetkellä ollut rakennustyöntekijä joutuivat onnettomuuden seurauksena ansaan. Heidät vapautettiin paikalle hälytettyjen pelastuslaitoksen yksiköiden toimesta.

Asiakas ja työntekijä kiidätettiin sairaalahoitoon. He kuitenkin selvisivät onnettomuudesta lievin vammoin, ja molempien tila on vakaa. ABC-uutissivuston mukaan onnettomuuden syytä selvitetään parhaillaan.