Televisiokaunotar Baywatch-juoksussa rannalla – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -televisiokilpailun tuomarina toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen tähtenä, minkä jälkeen ura eteni lopulta myös miestenlehtien sivuille. Amanda on ollut viime aikoina varsin aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Amanda nähdään etelän paratiisirannalla, jossa hän kirmasi punaiset biksut yllään kohti kameraa. Lisäksi video oli hidastettu, jolloin vaikutelma toi elävästi mieleen legendaarisen Baywatch-ohjelman. Tämän myös Amanda itse oli tietenkin huomannut.

Miehensä Chris Hughesin ja tytärtensä Alexan ja Hollien kanssa ympäri maailmaa matkaileva Amanda täytti taannoin 53 vuotta ja päätti riisuuntua alastomaksi upeissa maisemissa. Holden on ikäisekseen huippukunnossa, mikä on tietenkin huomattu jo aiemminkin niin julkkisjuhlien kuin aurinkorantojen kuvissa.