Tallulah Willis poistatti täyteaineet kasvoistaan – haluaa oppia elämään itsensä kanssa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Perheen 30-vuotias tytär Tallulah Willis on kertonut julkisesti hänen haasteistaan henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden suhteen.

Tallulah Willisillä on ollut etenkin oman minäkuvan ja itsetunnon kanssa ongelmia. Hän on toipumassa syömishäiriöstä ja kertoi nyt poistaneensa kasvoistaan täyteaineet. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miltä naisen kasvot näyttävät nyt.

Tallulah Willis poseeraa kuvissa raikkaana ja luonnonkauniina ilman meikkiä. ”En ole nähnyt oikeaa luustoni mallia kasvoissa kuuteen vuoteen”, Willis kirjoitti. Nyt Willis yrittää opetella elämään itsensä kanssa juuri sellaisena kuin hän on. Kuvissa nainen esittelee myös uutta keväisen persikkaista hiusväriä.