Children of Bodom -faneille harvinaista herkkua: Yhtyeen jäsenet livepodcastissa Espoossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti menestyneimpiin suomalaisyhtyeisiin kuuluvan Children of Bodomin tarina sai päätöksen vuonna 2019. Yhtyeen faneille on tarjolla huhtikuussa harvinaista herkkua, kun Children of Bodomin elossa olevat jäsenet vierailevat Kasarin Lapset -podcastin live-jaksossa.

Livepodcast toteutetaan Espoon maanalaisessa Kannusalissa 10. huhtikuuta. Illan isäntänä toimiva Vesa Winberg keskustelee illan aikana Children of Bodomin musiikista ja urasta kitaristi Jaska Raatikaisen, kosketinsoittaja Janne Wirmanin ja basisti Henkka Seppälän kanssa.

Children of Bodom -yhtyeen jäsenten vihjaillaan tiedotteessa kertovan myös tuoreista musiikillisista kuulumisistaan. Keskusteluun osallistuu myös Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna. Tapahtuma on avoinna kaikenikäisille faneille.

Kasarin Lapset -live: Children Of Bodom – Spesiaali järjestetään Kannusalissa keskiviikkona 10. huhtikuuta alkaen kello 19. Liput maksavat ennakkoon alkaen 20 euroa ja ovella 25 euroa, mikäli niitä on vielä jäljellä. Vuodesta 2019 lähtien tehty Kasarin Lapset -podcast on kuunneltavissa kaikista suosituimmista suoratoistopalveluista.