Cristiano Ronaldo suloisella videolla – lasten kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo julkaisi suloisen videon hänen Instagram-kanavallaan 624 miljoonan seuraajan iloksi. Videolla tähti esittelee upeaa hiekkarantaa Saudi-Arabiassa punaisenmeren rannalla.

Cristiano Ronaldo kävelee videolla kauniilla merenrannalla neljän lapsensa kanssa käsi kädessä. 39-vuotias perheenisä on laittanut videonsa taustalle Saden Kiss of Life -nimisen tunnelmallisen kappaleen ja kirjoittanut kuvatekstiinsä: ”Lähellä taivasta”. Videolle on merkitty myös luksushotelli St. Regis Red Sea Resort, jossa perhe on ilmeisesti majoittunut.

Cristiano Ronaldolla on viisi lasta. Kuusivuotiaat kaksoset Eva ja Mateo, kuusivuotias tytär Alana ja yksivuotias tytär Bella. Miehellä on myös 13-vuotias poika Cristiano Jr., joka puuttui tältä videolta.