Gwyneth Paltrow ottaa rennosti täytettyään 50 vuotta – pitää laiskottelupäivän viikossa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näytteljänä alun perin monille tunnetuksi tullut Gwyneth Paltrow on pysynyt jo jonkin aikaa poissa valkokankailta. Viime aikoina tähti on keskittynyt oman Goop-yrityksensä johtamiseen ja jatkuvaan tuotekehitykseen, ja yritys lanseeraakin jatkuvasti uusia hyvinvointiin ja elämäntyyliin liittyviä tuotteita.

Gwyneth Paltrow on tunnettu myös terveellisistä elämäntavoistaan. Hän on moneen otteeseen kertonut ruokatottumuksistaan syödessään lähinnä terveellistä, puhdasta, luomutuotettua ja vegaanista ruokaa. Nyt 51-vuotiaan hän on kuitenkin alkanut ottamaan ruokailun suhteen hieman rennommin.

Gwyneth Paltrow kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän alkoi pitämään omia laiskottelupäiviä täytettyään 50 vuotta. Hän tapaa nykyään pitää joka viikko yhden päivän, jolloin nainen vain loikoilee viltin alla television edessä ja katsoo tositelevisiosarjoja. Sen lisäksi Paltrow tapaa näinä päivinä tilata ravintoloista hyvää noutoruokaa kotiin.