Supermarketin työntekijä tyydytti itseään leivonnaisten päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Coloradon poliisin mukaan he ovat pidättäneet miehen, 32-vuotiaan Stephen Masaltan, joka on työskennellyt Fort Collinsin Safeway-myymälässä lyhyen ajan. Hän on todistusaineiston perusteella tyydyttänyt itseään supermarketissa hedelmien, vihannesten ja leivonnaisten päälle.

Masaltan pidätettiin alunperin masturboinnista lukuisten kahviloiden ja yritysten ulkopuolella Fort Collinsin alueella, Yhdysvalloissa. Miehen kotoa löytyi kuitenkin raskauttavaa videomateriaalia uusia syytteitä varten, sillä hän oli ejakuloinut avohyllyillä myytäviin irtotuotteisiin.

Videoiden avulla etsivät ovat voineet tunnistaa uhreja, joista osan uskotaan olevan alaikäisiä. Tämän vuoksi Masaltaa syytetään nyt 16 lapsen seksuaalisen pahoinpitelyn yrityksestä. Masaltan tutkinnan jatkuessa poliisi odottaa lisäsyytteiden nostamista ja suorittaa lisää uhrien tunnistamista, The Smoking Gun uutisoi.