Naista syytetään varkaudesta – keksi keinon tankata ilmaiseksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaista naista syytetään mittavista polttoainevarkauksista. Nebraskan Lincolnissa asuvan naisen epäillään hyödyntäneen huoltoaseman polttoaineautomaatissa ilmennyttä vikaa tankatakseen ilmaiseksi 27 000 dollarin, eli noin 24 700 euron edestä.

Viranomaisten mukaan syytetty tankkasi autoonsa kuuden kuukauden aikana noin 28 000 litran edestä polttoainetta Pump & Pantry -huoltoasemalla. Hänen kerrotaan käyttäneen hyödykseen vikaa, joka ilmeni huoltoaseman muutettua maksujärjestelmäänsä. Vian ansiosta syytetty pystyi käyttämään kanta-asiakaskorttia polttoaineen maksamiseen pankki- tai luottokortin sijaan.

KOLN-uutissivuston mukaan syytetty ei käyttänyt vikaa ainoastaan omaksi hyödykseen. Hänen kerrotaan antaneen myös toisen asiakkaan käyttää korttiaan maksua vastaan. Asiakas maksoi syytetylle 500 dollaria siitä, että hän tankkasi polttoainetta 700 dollarin edestä yhteensä 10 tankkauskerran aikana.