Kuningas Charlesin hautajaiset suunniteltu valmiiksi: ”Operaatio Menai Bridge”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijalla, kuningas Charlesilla on lehtitietojen mukaan diagnosoitu haimasyöpä. Palatsi on ainoastaan vahvistanut Charlesin sairastavan syöpää, mutta syövän laatua tai eliniänennustetta ei ole kerrottu virallisesti. Kuninkaan hautajaisvalmisteluiden otaksutaan kuitenkin käynnistyneen.

In Touch Weekly kertoo, että kuningas Charlesin hautajaisjärjestelyt kulkevat nimellä Operaatio Menai Bridge. Koodinimi käynnistää mittavat järjestelyt kuninkaan kuoleman jälkeen samaan tyyliin kuin kuningatar Elisabet II:n hautajaisseremoniassa, joita kutsuttiin Operaatio London Bridgeksi. Menai Bridge on Walesissa sijaitseva, vuonna 1826 rakennettu riippusilta.

Saman lehden aiemman artikkelin mukaan kuninkaalle on annettu vain kaksi vuotta elinaikaa. Operation Menai Bridge on tarkkaan harkittujen protokollien operaatio. Kun hallitsija kuolee, Charlesin ruumis siirretään Buckinghamin palatsin valtaistuinsalista Westminster Halliin. Buckinghamin palatsi on ainoastaan tiedottanut virallisesti syövästä, mutta viranomaiset eivät ole antaneet tarkempia tietoja hänen tilansa vakavuudesta tai edes siitä, mikä syöpä on kyseessä.

Lehtitietojen mukaan kuningas Charles on paljon sairaampi kuin palatsi antaa ymmärtää. On kerrottu, että hän ei yksinkertaisesti pysty hoitamaan perhettään, kruunun liiketaloudellisia etuja tai täyttämään monarkian päivittäisiä velvollisuuksia.

– Syöpä syö hänet elävältä. Hän on erittäin hauras. Tilanne on epätoivoinen.