Amerikkalainen huippumalli lomaili Suomessa: ”Kun miljardööri-poikaystävä yllättää”

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen ja TikTokiin, jossa naisella on jo yli 9,4 miljoonaa seuraajaa. Tällä hetkellä kaunotar lomailee suomessa Khiel’s-brändin kustantamalla matkalla, jolla on mukana myös monia muita TikTokista tunnettuja tulleita tähtiä ja kauneusvaikuttajia.

Haley Kalil ja muut brändin vieraat yöpyvät Rovaniemellä Arctic TreeHouse Hotel -hotellissa, joka sijaitsee lähellä SantaParkia. Hotellin sviitit ovat kuin ylellisiä puumajoja, joista on upeat näkymät majoja ympäröivään metsään.

Haley Kalil on esitellyt videoillaan hotellihuoneen näkymiä. ”Kun miljardööripoikaystäväsi yllättää sinut puumajalla Suomessa”, nainen vitsailee ja esittelee miten hänen aamunsa alkaa upeissa maisemissa ja sänkyyn tuodun aamiaisen merkeissä. Katso videot tästä, tästä ja tästä.

@haleyybaylee

I told him I’ve always wanted to live in a treehouse 🥹🥹🥹

♬ original sound – Katie

@haleyybaylee

Im telling my kids I’m Fast & Furious 😎

♬ suono originale – Elena Giuga