Charly Jordan kuvattiin suihkussa – asu paljasti yllättäen rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa julkkikseksi noussut DJ-kaunotar Charly Jordan tunnetaan uransa sijaan somekuviensa ansiosta, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen. Charly poseeraa varsin usein somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Jordan on poseerannut aurinkoisissa tunnelmissa ja esitellyt mustakeltaisia biksujaan someseuraajilleen. Samalla hänet on ikuistettu tässä asussa myös suihkussa, joka sijaitsi tietenkin asianmukaisesti ulkoilmassa. Päähuomion kuvissa varasti kuitenkin se yksityiskohta, että asuvalinta paljasti Charlyn rinnat. Kuvat saavat varmasti monen tulevaa kesää jo kovasti odottavan pulssin nousemaan, kun Suomessa kärvistellään vielä takatalven kanssa.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.