Tulikuuma Jen Selter biksuissa lomakohteessa – vartalo huomattiin taatusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takapuolestaan tunnettu fitness-tähti Jen Selter tunnetaan nykyisin varsinkin Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Selter on poseerannut videolla lomakohteensa upealla aurinkoterassilla, ja asuna oli luonnollisesti biksut. Selter toteaa kuvansa yhteydessä myös muutamia teesejä, joita hän on elämänhallintaansa oppinut. Moni suomalainen seuraaja lienee näistä samaa mieltä.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.