Sisäpiiripaljastus: Hailey Bieber suunnittelee avioeroa Justinista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieberin vaimo, malli Hailey Bieber luo uraa mallina. Pariskunnan avio-onnen on kerrottu rakoilleen jo tovin, ja nyt Haileyn on kerrottu suunnittelevan avioeroa tosissaan. Syitä on useita.

Hailey ja Justin Bieberin ystävät ovat yllättyneitä, että pariskunta on edelleen yhdessä. Liittoa rasittavat Justinin mielenterveysongelmat sekä erimielisyydet perheenlisäyksen suhteen. Hailey haluaisi olla omillaan ja itsenäinen, eikä kantaa huolta aviomiehestään.

– Haileylla on hankaluuksia tällä hetkellä. Hän tarvitsee nyt aikaa omillaan, lähipiiristä kerrotaan In Touch -lehdelle.

Aiemmin paljastettiin, että kolmekymppinen Justin Bieber haluaisi pian isäksi. Hailey ei kuitenkaan ole valmis äidiksi. Hän on 27-vuotias ja haluaa vielä tehdä vanhemmuuden sijaan muita asioita elämässään.