Chachi Hildén kävi ensikertaa jäätelöautolla – hämmentyi laatikoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja tanssija Chachi Hildén saavat jälleen perheenlisäystä. Pariskunta paljasti taannoin sosiaalisessa mediassa odottavansa vauvaa. Kyseessä on uusperheen viides lapsi.

Chachi on jakanut raskausajalta kuulumisia hänen TikTok-kanavallaan. Hän on esitellyt muun muassa juomia, välipaloja ja aterioita, joita hän on itselleen raskaana ollessaan valmistanut. Nyt nainen pääsi ensimmäistä kertaa käymään jäätelöautolla.

Chachi Hildén kertoi TikTok-videolla oppineensa Suomesta jälleen jotain uutta. Nainen oli hämmentynyt siitä, että Jätskiautolla jäätelöt myydään laatikoittain eikä autolta voi ostaa vain yhtä jäätelöä. Samalla nainen esittelee ostoksiaan ja näyttää pussin sisältöä, jossa vilahtaa arviolta neljä erilaista jäätelölaatikkoa.

@itschachigonzales i love this country more and more every day 🇫🇮🍦 #suomitiktok #finland #fyp ♬ original sound – Chachi Gonzales