Kendall Jenner esitteli uuden meikkityylin – löysi Tiktokista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat meikkaamalla ja hoitavat ihoaan. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla Kardashianin perheen mallikaunotar Kendall Jenner näyttää miten hän loihtii meikin, jota kutsutaan keväiseksi ranskalaisen tytön meikiksi. Kyseessä on jo 28-vuotiaan Kendall Jennerin neljäs kauneusvideo, jonka hän pääsee Voguelle tekemään.

Aiemmilla videoilla Kendall Jenner on opastanut ihonhoidon kanssa ja esitellyt helpon päivämeikin syntyä. Nyt tähti loihtii kauniin ja raikkaan meikin, joka sopii niin päivään kuin iltaankin. Meikin päätähtinä toimivat kuulas iho ja punatut huulet.