Hulvaton kaaos kauppakeskuksessa – 100 huskya karkasi koirakahvilasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun ostoskeskuksen asiakkaat ja työntekijät hämmästyivät toden teolla maaliskuun puolivälissä. Kiinan Shenzhenissä sijaitseva ostoskeskus täyttyi peräti sadasta irralleen päässeestä siperianhusky-rotuisesta koirasta.

Huskyt olivat karanneet ostoskeskuksessa sijaitsevasta koirakahvilasta, jonka ovi oli unohdettu auki. Viraalina levinneillä videoilla nähdään, kuinka koirat juoksevat innoissaan ostoskeskuksen käytävillä. Koirakahvilan työntekijät yrittivät kiireesti saada huskyja kiinni.

SCMP:n mukaan koirat olivat käyttäytyneet erityisen innokkaasti, sillä kahvilan omistaja oli paikalla. Huskyt eivät olleet nähneet häntä vähään aikaan. Kaikki irralleen päässeet huskyt saatiin lopulta kiinni niiden suuresta määrästä ja energisyydestä huolimatta.