Leipomon omistaja kadotti timantin – kehotti asiakkaita tarkistamaan keksit

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen leipomon keksistä saattaa paljastua jotain sinne kuulumatonta ja erittäin arvokasta. Kansasin Leavenworthissa toimivan Sis Sweets Cookies & Cafen omistaja pelkää sormuksestaan peräisin olevan timantin päätyneen keksitaikinaan.

Leipomon omistaja Dawn ”Sis” Monroe on kehottanut asiakkaita tarkistamaan ostetut keksit ennen syömistä. People-lehden mukaan Monroen käyttämästä sormuksesta katosi 4 000 dollarin arvoinen timantti työpäivän aikana. Hän epäilee sen kadonneen keksien valmistamisen aikana.

– Sydämeni on särkynyt pahasti. Olen käyttänyt sormusta 36 vuoden ajan. Jos satut löytämään timantin ja palauttamaan sen, olen sinulle ikuisesti velkaa, Monroe kirjoitti leipomon Facebook-julkaissussa.