Chief Keef ja Mirella esiintyvät Blockfesteilla – festivaalin ohjelma on nyt valmis

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Tampereen Ratina Stadionilla ja Ratinanniemen festivaalialueella taas ensi kesänä 16.–17. elokuuta. Nyt Blockfest on täydentänyt artistikattaustaan jälleen 12 uudella nimellä.

Blockfestin ohjelma on nyt valmis. Festivaaleilla nähdään taas elokuussa monia kansainvälisiä tähtiä ja yli 40 kotimaista nimeä, joiden mukana ovat muun muassa Ibe, Gettomasa, Sexmane, Korelon, Lauri Haav, Costi, Cledos, Etta, Alina Burnet sekä Mirella.

Festivaaleilla nähdään ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään saapuva 21 Savage ja yhdysvaltalainen NLA Choppa sekä Meek Mill. Tuoreimmat ulkomaiset kiinnitykset ovat Yhdysvaltalainen Lil Gnar ja Chief Keef, joka on yksi vuoden toivotuimpia Blockfest-artisteja.

Blockfesteille ikäraja on jälleen 18 vuotta. Festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa.