Kaunis opettajatar rysän päältä kiinni – muhinoi 17-vuotiaan oppilaan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on kertonut, että naimisissa oleva nebraskalainen 45-vuotias opettajatar nimeltään Erin Ward on jäänyt rysän päältä kiinni muhinoidessaan teini-ikäisen oppilaan kanssa. Lukiossa opiskellut 17-vuotias poika yritti paeta paikalta pelkissä kalsareissaan.

Poliisin mukaan alushousuissa paennut teini löytyi myöhemmin piilottelemasta pihalta. Viranomaisten mukaan nuorukainen oli käynyt samaa Omahan lukiota, jossa Ward oli työskennellyt sijaisopettajana. Sheriffin osasto tutkii nyt tapausta seksuaalirikoksena, uutiskanava KLKN raportoi.

Kaksikon seksiseikkailu oli tullut ilmi, kun poliisi oli saanut puhelun epäilyttävästä autosta. Auto oli pysäköity päättyvän tien päähän noin kello kolmen aikaan yöllä. Poliisi löysi kaksi ihmistä auton takapenkiltä, kuitenkin paniikissa ollut teini ryntäsi auton etupenkille ja lähti ajamaan. Noin kaksi korttelia myöhemmin hän kolaroi auton ennen kuin juoksi yöhön. Auto puolestaan kuului Wardille ja hänen puolisolleen.