Jättipovinen Maria poseerasi Alpeilla – maisemat hakivat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sometähdeksi vartalonsa ansiosta noussut opiskelijatar Maria Arreghini on tehnyt viime aikoina kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Tällä kertaa kurvikas Maria on poseerannut Sveitsin Alpeilla niukassa vartalonmyötäisessä asussa, joka ei jättänyt vahingossakaan muotoja arvailun varaan. Sunnuntain kunniaksi hän uskaltautui palvomaan aurinkoa myös niin sanotulla korkean paikan leirillä.

Maria Arreghinilla on myös podcast-sarja. Hän saanee runsaasti seuraajia ulkoisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.