Suomalainen mobiilimaksusovellus lopetetaan: ”Haastava saada menestymään”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen mobiilimaksusovellus Pivo lopettaa toimintansa alkusyksystä. OP Ryhmän kehittämä sovellus poistuu käytöstä 4. syyskuuta kello 2024. Pivo kuitenkin toimii OP:n tiedotteen mukaan siihen saakka normaalisti.

– Kiitämme kaikkia Pivon käyttäjiä yhteisistä vuosista. Valitettavasti yhdessä maassa toimiva ja yhden toimijan tarjoama mobiililompakko on ollut haastava saada menestymään kansainvälisen kilpailun lisääntyessä, kertoo tiedotteessa OP:n Arjen talouden palveluista vastaava johtaja Masa Peura.

Pivo avattiin vuonan 2013. Sen käyttö oli mahdollista kaikkien pankkien asiakkailta. Pivolla on ollut yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää. Pivon menestys osoittautui haastavaksi kiristyneen kansainvälisen kilpailun vuoksi. Jatkossa OP kertoo panostavansa OP-mobiilin ja sovelluksen mobiilimaksuominaisuuksien kehittämiseen.