The Real Housewives of New Jersey jatkuu pian Suomessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Real Housewives of New Jersey on jatkoa Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitylle. Sarjassa seurataan New Jerseyn alueella eläviä rikkaita rouvia ja heidän elämäänsä. Sarjasta alkaa jo 14. tuotantokausi ja se nähdään 6. toukokuuta alkaen MTV Katsomo+ -palvelussa.

Sarjaa tähdittävät Teresa Giudice, Melissa Gorga, Dolores Catania, Margaret Josephs, Jennifer Aydin, Danielle Cabral ja Rachel Fuda. Lisäksi kameralle vilahtavat aiemmilta kausilta tutut Jackie Goldschneider ja Jennifer Fessler.

– Uudella kaudella todistetaan se, että ystävyys voi muuttua silmänräpäyksessä. Mehukkaita juoruja, draamaa, äänekkäitä riitoja ja erimielisyyksiä on enemmän kuin koskaan, ja Garden Staten naiset tukeutuvat ydinperheensä jäseniin tukea ja ymmärrystä kaivatessaan, Maikkari tiedottaa.