Kristin Cavallari iloitsee parisuhteestaan – julkaisi söpöt yhteiskuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi useista realitysarjoista, joista tunnetuin on Laguna Beach. 37-vuotias Kristin Cavallari on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan 24-vuotiaan Mark Estesin kanssa.

Suosittua Let’s Be Honest -podcastia pitävä Kristin Cavallari on muutaman kuukauden ajan tapaillut uutta ihastustaan Estesiä ja pariskunta on tehnyt suhteestaan jo Instagram-virallisen. Taannoin Cavallari julkaisi heistä kaksi yhteiskuvaa, joissa he halailevat ja suutelevat toisiaan todella onnellisen ja rakastuneen näköisinä.

Taannoin Kristin Cavallari kertoi podcastissaan, että hän on edennyt poikaystävänsä kanssa jo suhteessaan toiselle tasolle ja esitellyt miehen omille lapsilleen. Kristin Cavallarilla on hänen entisen aviomiehensä Jay Cutlerin kanssa kolme lasta, 11-vuotias Camden, yhdeksänvuotias Jaxon sekä kahdeksanvuotias Saylor.