Tarvitsetko tauon deittailusta? Nämä viisi merkkiä kertovat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaamiseen on olemassa jo paljon sovelluksia, joista tunnetuin on varmasti Tinder. Ihmiset tutustuvat toisiinsa usein myös sosiaalisen median kautta. Deittailua pidetään sinkkuna normaalina, mutta parisuhteettoman on hyvä toisinaan olla myös yksin sen sijaan, että yrittäisi jatkuvasti tutustua uusiin mahdollisiin kumppaneihin.

Poosh-hyvinvointisivusto listasi osuvasti viisi merkkiä, jotka kertovat siitä, että henkilön kannattaa pitää deittailusta taukoa.

1. Et huomioi hälytysmerkkejä Sallit huonon käytöksen ja kohtelun sinua kohtaan ja joustat omista rajoistasi laskemalla omia standardejasi.

2. Sinulla ei ole aikaa millekään muulle Suostut jokaisille treffeille ja perut niiden vuoksi sovittuja menoja ystäviesi kanssa.

3. Edellisen suhteen haavat eivät ole vielä parantuneet Et ole vielä valmis luottamaan uusiin ihmisiin ja aloitatkin uudet suhteet kantamalla mukanasi samoja traumoja.

4. Koit juuri eron vakavasta suhteesta Eron jälkeen voit olla vielä haavoittuvainen ja epävarma, mikä voi johtaa treffeihin kaikista vääristä syistä. Treffit liian pian eron jälkeen voivat johtaa myös toksiseen parisuhteeseen, jossa olet toisesta riippuvainen, tai laastarisuhteeseen, jossa käytät uutta ihmistä toipuaksesi erosta.

5. Olet laittanut elämäsi tavoitteet taka-alalle Unelmat ja tavoitteet ovat asioita, joita et koskaan saisi uhrata suhteen vuoksi. Niiden hylkääminen suhteen vuoksi on itsensä sabotoimista.