Särkänniemen rannekkeella voi toukokuussa matkustaa bussilla tai ratikalla

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Särkänniemi ja Tampereen joukkoliikenne Nysse jatkavat viime vuonna aloittamaansa yhteistyöpilottia. Sen myötä Särkänniemen rannekkeen verkkokaupasta ostavat voivat toukokuussa matkustaa ilmaiseksi busseilla ja ratikoilla.

Kaikki Särkänniemen verkkokaupasta ostetut, toukokuun vierailupäivään sidotut Särkänniemi-rannekkeet sisältävät matkat Särkänniemeen ja takaisin Nyssen busseilla ja ratikoilla. Särkänniemi on toukokuussa 2024 avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin 12. toukokuuta asti ja tiistaista sunnuntaihin 14.-31. toukokuuta.

– Tämä pilotti on askel matkalla kohti tavoitetta, että tulevaisuudessa Särkänniemen rannekkeisiin sisältyisi aina joukkoliikenteen matkalippu, kertoo tiedotteessa Särkänniemen myynti- ja markkinointijohtaja Heikki Ihanamäki.

Särkänniemi-rannekkeisiin sisältyvät matkustusoikeus on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhekkeillä kello 9 alkaen puoleenyöhön saakka. Edun saa kyseisen päivän rannekkeella tai sähköpostiin saapuneella lipputoimitusviestillä. Viestissä tai rannekkeessa oleva QR-koodi leimataan suoraan bussin tai ratikan lippulaitteella.

Nysse on jo aikaisemmin tarjonnut vastaavanlaisia yhdistelmälippuja esimerkiksi Nokia Arenan tapahtumiin. Tarkoituksena on, että yhdistelmälippuja tarjottaisiin Särkänniemeen myös tulevaisuudessa.