Mies paljasti kihlauksen siskonsa hautajaisissa: ”Sukulaiset olivat kerrankin paikalla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen mies kertoo, että hänen sisarpuolensa menehtyi äkillisesti ja arvaamatta 14-vuotiaana. Ajoitus oli hänen kannaltaan ikävä, sillä mies oli juuri mennyt kihloihin oman rakkaansa kanssa ja hän odotti kuumeisesti onnellisen uutisen paljastamista perheelleen. Hän ajatteli, että odottaa kuitenkin siskonsa hautajaisten yli.

Hän lensi kihlattunsa kanssa hautajaisiin toiseen osavaltioon. Pian pariskunta totesi tunnelman olleen alakuloinen – olihan lapsi kuollut. Hautajaisten jälkeen oli vuorossa muistelmaseremonia, jossa tunnelma hieman piristyi. Kun keskustelu oli saanut kevyemmän sävyn, päätti mies nousta seisomaan ja kohottaa maljan. Olihan kerrankin kaikki perheenjäsenet samaan aikaan paikalla ja kuulemassa.

– Kohotin maljan, kerroin menneeni kihloihin ja hiljaisuus täytti huoneen. Pian tämän jälkeen sisareni pyysi minua ulos keskustelemaan ja hän moitti, että olin kääntänyt huomion pikkusiskomme hautajaisista itseeni. Hän pyysi minua ja kihlattuani poistumaan. Äitini ja isäpuoleni olivat samaa mieltä, mies kertoo Redditissä.

Nyt mies valittaa, että hänen sukulaisensa ei halua osallistua häihin.