Miehen järkälemäinen sukuelin toi porttikiellon joogasalille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ison-Britannian suurimmalla sukuelimellä varustettu Matt Barr väittää, että hänen titaaninen siittimensä on aiheuttanut hänelle enemmän ongelmia kuin tuonut etuja. Suurimpana ongelmana ovat treffailun vaikeudet, hyväksikäyttö ja osallistuminen esimerkiksi joogatunnille, koska ihmiset luulevat hänen kiihottuneen haaroissansa pullottavan suuren elimen vuoksi.

This Morning -aamuohjelman jaksossa vieraillut nelikymppinen Matt Barr sanoo, että naiset kiinnostuvat hänestä lähinnä etuvarustuksen vuoksi. Deittiehdokkaat rakastavat ideaa suuresta sukuelimestä, mutta käytännössä sen kanssa rakasteleminen on vaikeaa. Hänen erektionsa on peräti 30,5 senttimetriä pitkä.

Koko maailman keskiarvoerektion pituus on 13 senttimetriä. Barr on avannut suureen sukuelimeen liittyviä asioita tulevassa omaelämäkerrassaan ja valittaa erityisesti joutuneensa väärinymmärrysten ja hyväksikäytön kohteeksi. Pienennysleikkaus on todella kallis, joten se ei ole vaihtoehto hänelle. Kerran hänet heitettiin ulos joogatunnilta.

– Minulla oli reilu paita ja shortsit, mutta joogaasentojen vuoksi ihmiset saivat vain väärän käsityksen, hän kuvaili joogatuntia Daily Mailissa.