Helsingissä koirien keppinäyttely – yleisö voi äänestää hienointa keppiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestetään lauantaina 27. huhtikuuta leikkimielinen näyttely, jossa esillä ovat koirien löytämät komeimmat kepit. Koirien keppinäyttely järjestetään Maunula-talossa Metsäpurontiellä kello 14-17.

– Rakastaako koirasi keppejä? Tuokaa koirasi upeimmat kepit Maunula-talon keppinäyttelyyn, jossa yleisö saa äänestää Maunulan hienointa keppiä, tiedotteessa kerrotaan.

Oman koiran kepin näytteille haluavia pyydetään saapumaan paikalle viimeistään kello 14. Kepit asetetaan näytteille voimapaperin päälle, ja viereen kirjoitetaan kepin tuojan nimi. Halutessaan kepistä tai koirasta voi kirjoittaa myös lisätietoa.

Yleisö saa äänestää suosikkikeppiään kello 15-16.30. Hienoimman kepin palkinto ja kunniamaininta jaetaan kello 17. Jokainen näyttelyyn osallistunut saa omalla nimellä varustetun diplomin ja pienen herkun.

Tapahtumassa on myös koirille tarkoitettu haju- ja temppurata. Osallistujia pyydetään olemaan tuomatta tapahtumaan pelokasta tai vihaista koiraa sekä kunnioittamaan koirien rajoja ja ruokavalioita. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille.