Koira karkasi vilkkaalla lentoasemalla – löytyi 17 päivän etsintöjen jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karanneen lemmikin löytäminen lentoasemarakennuksesta voi osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Tämän joutuivat taannoin humaamaan Milo-nimisen koiran omistajat. Koiran karkaamisesta seurasi viikkoja kestänyt jännitysnäytelmä.

Milon oli määrä matkustaa omistajiensa kanssa Walesin Swanseaan Melbournesta. Koira kuitenkin karkasi lemmikkien lennättämisestä huolehtivan Aeropetsin huostasta. Koiraa alettiin etsimään, mutta tehtävä osoittautui haastavaksi.

Milosta tehtiin joitain havaintoja, mutta erittäin nopeaksi kuvailtua lemmikkiä ei saatu yrityksistä huolimatta kiinni. Lopulta Milo saatiin kiinni 17 vuorokauden päästä katoamisestaan eläinpelastusjärjestön virittämän ansan avulla. Koira toimitettiin omistajilleen Walesiin Petraveller-yrityksen toimesta.

– Milo hyppäsi heti syliini. Se vinkui ja päästeli kaikenlaisia ääniä. Luulen myös Milon etsineen meitä kauan aikaa, omistaja Jason Whatnall kuvaili BBC:lle.