Eläinsuojaan tuotiin kissanpentuja – osoittautuivat joksikin aivan muuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinten poikaset voivat olla hämäävän näköisiä. Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevaan eläinsuojaan tuotiin taannoin kaksi pientä eläintä, joita oli luultu orvoiksi kissanpennuiksi. Ne osoittautuivat joksikin aivan muuksi.

Arizona Humane Societyn eläinsuojassa vieraillut henkilö oli kertonut löytäneensä kaksi kissanpentua vajansa takaa. Eläinsuojan työntekijät kuitenkin totesivat nopeasti eläinten olevan kissojen sijaan harmaaketun poikasia. Kettuja kuitenkin hoidetaan eläinsuojassa, kunnes ne ovat tarpeeksi vanhoja selviytyäkseen omillaan.

Eläinsuoja muistutti somejulkaisussaan, ettei orvoksi luultuihin eläinten poikasiin kannata koskea omin päin. Esimerkiksi kissaemot saattavat jättää poikasensa vartioimatta jopa kahdeksan tunnin ajaksi.