Laihdutuslääke Ozempic aiheutti hiustenlähtöä – somevaikuttaja lopetti käytön

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Claudia Oshry on sosiaalisessa mediassa suosittu vaikuttaja ja toinen The Toast -podcastin juontajista. Nainen on sosiaalisessa mediassa kertonut hyvin avoimesti siitä miten hän aloitti viime vuonna elämäntapamuutoksen ja laihdutti Ozempic-lääkkeen avulla.

Claudia Oshry on lopetti Ozempicin käyttämisen viime marraskuussa pudotettuaan sen avulla yli 31 kiloa. 29-vuotias nainen on avoimesti kertonut negatiivisista sivuvaikutuksista, joita hän huomasi diabeteksen hoitamiseen suunnitellulla lääkkeellä olevan.

Claudia Oshry on kertonut, että yksi inhottavimmista sivuvaikutuksista oli hiustenlähtö. Oshry alkoi heti hoitamaan ongelmaa erilaisilla hiusseerumeilla ja lisäravinteilla, mutta häneltä meni 6-9 kuukautta Ozempicin lopettamisen jälkeen ennen kuin hiustenlähtö loppui.

Ozempicin lopettamisen jälkeen Claudia Oshry on joutunut kamppailemaan jatkuvan näläntunteen kanssa. Hän on ottanut elämäntapaansa mukaan People-sivuston mukaan säännöllisen liikunnan, proteiinipitoisen dieetin ja Painonvartijoiden ohjelman pitääkseen saavuttamistaan tuloksista kiinni.