Tori Spelling paljasti: Nukkuivat kolme vuotta eri huoneissa ennen avioeroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ysärillä esitetyn 90210-sarjan tähti Tori Spelling on hakenut avioeroa miehestään Dean McDermottista. Tori Spelling ja Dean McDermott menivät naimisiin vuonna 2006. Ennen sitä nainen oli naimisissa kahden vuoden ajan Charlie Shanianin kanssa.

Erouutisten jälkeen Dean McDermott on kertonut julkisesti, että hän alkoi nukkumaan eri huoneessa kuin vaimo sen jälkeen, kun Spelling toi possun heidän sänkyynsä. Mies kertoi myös muiden lemmikkien tulevan sänkyyn ja tekevän sinne tarpeitaan, eikä mies suostunut nukkumaan sellaisissa olosuhteissa. Myöhemmin hän kertoi myös makuuhuoneessa päällä olevan television häirinneen häntä.

Tori Spelling on halunnut nyt kertoa oman näkökulmansa tähän asiaan. Hän kertoi People-sivuston mukaan tuoneensa heidän lemmikkipossunsa vain yhtenä yönä sänkyyn, koska aiemmat omistajat neuvoivat niin, että possu sopeutuisi uuteen kotiin. Kun possu pissasi sänkyyn, Tori Spelling vei eläimen pois eikä tuonut sitä sänkyyn enää uudelleen.

Tori Spellingin mukaan mies valehtelee ja liioittelee. Hän on sitä mieltä, että mies siirtyi toiseen huoneeseen nukkumaan omasta tahdostaan ilman muita tekijöitä. Televisiota Spelling myönsi aina iltaisin katselleensa, koska hän halusi olla viihdytettynä ja paeta elämäänsä.