Kelly Osbourne noudatti sokeritonta ruokavaliota: ”Olin nälissäni yhdeksän kuukautta”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osbournen rockdynastian 39-vuotias jälkeläinen, Kelly Osbourne, sai noin vuosi sitten lapsen hänen kumppaninsa, Slipknot-tähti Sid Wilsonin, kanssa. Vauvan syntymän jälkeen Kellyn äiti Sharon paljasti medialle, että pojan nimeksi tuli Sydney, mikä sai lapsen yksityisyydestä kiinni pitäneen Kellyn tuohtumaan.

Kelly Osbourne on nyt kertonut, että raskaus ei ollut naiselle helppo. Hänelle tuli raskausajan diabetes, minkä vuoksi hän ei saanut sellaista raskausaikaa kuin oli toivonut. ”En saanut sellaista raskautta, jonka aikana voisin vain syödä mitä halusin. Se oli surkeaa”, Osbourne kommentoi People-sivuston mukaan.

Kelly Osbourne noudatti tarkasti omaa ruokavaliotaan, koska hän pelkäsi, että raskauden jälkeen diabetes muuttuisi pysyväksi. Nainen noudatti täysin sokeritonta ruokavaliota ilman hiilihydraatteja, minkä vuoksi hän koki olleensa koko raskausajan nälissään.