Suomiräpin synttäreitä juhlitaan syyskuussa – lavalle yli 30 artistia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisella hiphop-kulttuurilla on pidemmät perinteet, kuin moni tulee ehkä ajatelleeksikaan. Syyskuussa Helsingissä juhlitaan jälleen suomalaisen räpin synttäreitä kaksipäiväisen tapahtuman voimin. Esiintymässä on yli 30 artistia.

Suomiräpin Synttärit -tapahtuma järjestetään Helsingin kaivohuoneella 20.-21. syyskuuta. Lavalle nousee muun muassa keikkatauolla oleva Pyhimys, joka esittää yhdessä Timo Pieni Huijauksen kanssa vuonna 2008 julkaistun yhteislevyn Arvoitus Koko Ihminen kappaleita. Esiintymässä ovat myös muun muassa Iso H soolona ensi kertaa vuosikausiin ja Ritarikunta 25-vuotisjuhlakeikallaan.

Suomiräpin Synttäreille on tarjolla alkuun kahden päivän early bird -lippuja alkaen 79 euron hintaan. Lippujen myynti alkaa Tiketissä perjantaina 10. toukokuuta. Tapahtuman päiväkohtainen kattaus on seuraavanlainen:

Perjantai 20. syyskuuta: Mikael Gabriel, Cledos, Etta, William, Mouhous, Axel Kala & Pyrythekid, Lyttä & Tohtori Getto, Averagekidluke, Sara Bee, Tupe, Nebi, Jokrates, Röge, DJ Wille Lahti ja DJ Ajad.

Lauantai 21. syyskuuta: Pyhimys & Timo Pieni Huijaus, Asa, Iso H, Ritarikunta 25v -juhlakeikka, Paleface, Redrama, Beats And Styles, Lyömättömät, Kallio Underground, Yavis, Kalle Kinos, TIPPA, VITUN ISO ROTSI, Eino Antiwäkki, Jeijjo & Nupi, Puge & Andy, Tiia Karoliina, MC Kajo, DJ Loasteeze, DJ Roddy Lee.