Mies uhosi syövänsä purkillisen juustopaloja – veti paikalle valtavan yleisön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa asuva mies on saavuttanut omat 15 minuuttiaan julkisuudessa hämmentävällä tavalla. Cheeseball Man -nimellä eli Juustopallomiehenä esiintynyt mies söi paikallisessa puistossa purkillisen pikkusuolaisia. Tempaus veti paikalle valtavan yleisömäärän.

Cheeseball Man alko jo kuukausia sitten levittämään tempaustaan mainostavia julisteita eri puolille Manhattania. Julisteita koristi kuva oranssiin hiihtopipoon sonnustautuneesta miehestä. Hän lupasi mainostekstissä syödä kokonaisen purkillisen juustopalloja 27. huhtikuuta.

Mainoskampanja selkeästi tehosi New Yorkin asukkaisiin. Tapahtumapaikkana toimineeseen puistoon oli kerääntynyt valtava määrä ihmisiä, jotka halusivat nähdä Cheeseball Manin tempauksen omin silmin. Tempauksesta myös kuvattiin lukuisia viraalivideoita.

Cheeseball Man kertoi ABC7-uutismedialle, ettei hän odottanut paikalle valtavaa yleisöryntäystä. Tempaus osoittautui haastavaksi, ja jossain vaiheessa hän oli jo vaarassa oksentaa maissijauhosta ja cheddarista valmistettujen pikkusuolaisten suuren määrän vuoksi. Juustopallomies ei kuitenkaan antanut periksi yleisön kannustuksen ansiosta.