Ariana Madix mukana Love Island USA -sarjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realitysarjasta tutuksi tulleella Ariana Madixilla menee tällä hetkellä todella lujaa. Nainen sai paljon julkisuutta ja palstatilaa kun sarjassa kävi ilmi, että hänen pitkäaikainen avopuolisonsa Tom Sandoval on pettänyt häntä hyvän ystävän kanssa.

Kaikki ovat olleet Ariana Madixin puolella ja naiselle on sadellut upeita työmahdollisuuksia. Hän esiintyi juuri Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ja Broadwayn Chicago-musikaalissa. Nyt naista on pyydetty myös juontamaan Love Island USA -ohjelmaa.

Ariana Madix julkaisi hänen Instagram-kanavallaan tulevan Love Island USA -tuotantokauden mainoksen, jossa käy ilmi, että hän tulee juontamaan ohjelman. Naisen fanit tuntuvat olevan todella innoissaan siitä, että Madix on ottanut jälleen uuden aluevaltauksen juontajan roolissa.