Täydellinen vartalo! Amandaa ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Britain’s Got Talent -televisiokilpailun tuomarina toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen tähtenä, minkä jälkeen ura eteni lopulta myös miestenlehtien sivuille. Amanda on ollut viime aikoina töissä myös radiojuontajana.

Nyt 53-vuotias Holden on ihastuttanut 2,2 miljoonaa seuraajaanss upealla kuvalla, jossa hän esittelee täydellistä vartaloaan uima-altaan reunalla. Moni viisikymppinen antaisi mitä vain saadakseen tällaisen rantakunnon.

Miehensä Chris Hughesin ja tytärtensä Alexan ja Hollien kanssa lomaileva Amanda julkaisi taannoin videon, jossa hän juoksi hiekkarannalla punaisissa biksuissa. Tuoreella videollaan nainen hehkuttaa upeaa matkakohdettaan ja etenkin luksustason majoitusta, joka sijaitsi aivan meren rannalla.