Rebel Wilson pudotti uutispommin: Tienasi Morsiusneidot-hittielokuvasta vain 3 500 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialaissyntyinen näyttelijä, 44-vuotias Rebel Wilson, julkaisi huhtikuun alussa omaelämäkertansa. Rebel Rising -muistelmateoksen myötä uutisotsikoihin on noussut negatiivisessa valossa koomikko Sacha Baron Cohen, joka on Wilsonin mukaan kiusannut häntä elokuvan kuvauksissa.

Rebel Wilson on nyt kertonut näyttelijänuransa alusta. Hänen ensimmäinen sivuroolinsa oli Morsiusneidot-elouvassa, joka julkaistiin vuonna 2011. Tällöin vielä tuntematon tähti sai työstään vain 3.500 dollarin palkkion. Työn tekemisen jälkeen naisen tuli odotella noin vuosi ennen kuin elokuva sai ensi-iltansa.

Rebel Wilsonilla oli tunne siitä, että elokuva menestyisi. Ennen elokuvan ensi-iltaa hän joutui kuitenkin elämään hyvin niukalla budjetilla, ja hänelle jäikin vuokran maksun jälkeen joka viikoksi noin 60 dollaria rahaa ruokaan.

– Jäin elokuvasta miinukselle, koska minun piti ensi-iltaa varten ostaa vielä pukukin, Rebel Wilson kertoi Steven Bartlettin haastattelussa.

Morsiusneidot-elokuva osoittautui suureksi hitiksi, minkä ansiosta Rebel WIlsonin ura lähti nousuun. Hän sai heti roolin kuudesta elokuvasta, ja näistä Pitch Perfect -osoittautui hänen uransa kannalta todella merkittäväksi.

@steven After being cast in her first Hollywood gig, Rebel Wilson reveals that she did in fact lose money from starring in Bridesmaids 😳 Full episode out now on all streaming platforms, if you search ‘The Diary of a CEO’ podcast ❤️ #podcastclips #podcast #stevenbartlett #rebelwilson #pitchperfect #bridesmaids #movie #movies #film #films #interview #actress #metgala #diaryofaceo #doac ♬ original sound – Steven Bartlett