Camila Cabello menetti neitsyytensä parisuhdegurulle: ”Se oli kaunista”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Camila Cabello on nyt kertonut Dax Shepardin podcastissa, että hän menetti neitsyytensä ensimmäiselle poikaystävälleen ollessaan 20-vuotias. Kyseinen poikaystävä oli parisuhdeguruna tunnettu Matthew Hussey, jonka kanssa Cabello seurusteli hieman yli vuoden. Suhde päättyi vuonna 2019 ja nykyään Hussey on naimisissa toisen naisen kanssa.

Camila Cabello kuvaili ensimmäistä kertaansa rakasteluna. ”Se oli kirjaimellisesti rakastelua. Se oli kaunista”, Cabello kertoi Daily Mail -lehden mukaan. Nainen kuvaili myös Husseyn olleen upea kumppani, jolta hän oppi paljon.

Camila Cabello on nyt pienen tauon jälkeen palannut takaisin musiikin pariin. Nainen on tänä vuonna julkaissut jo kaksi singleä, I LUV IT ja HE KNOWS, jotka ovat saaneet kymmeniä miljoonia kuunteluja Spotifyssa. Nyt hän on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, joka enteilee jo uutta albumia.