Kate Hudson vuoden selibaatissa – näin kommentoi nyt

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on tunnettu monista suosituista elokuvista kuten Kuinka hukata kundi 10 päivässä. Tänä vuonna nainen aloitti myös uransa sooloartistina ja on julkaissut jo pari kappaletta hänen tulevalta debyyttialbumiltaan.

Kate Hudson on kihloissa musiikkituottaja Danny Fujikawan kanssa. Heillä on myös yhteinen viisivuotias tytär Rani Rose. 45-vuotias Hudson vieraili nyt Alex Cooperin Call Her Daddy -nimisessä podcastissa ja kertoi vuodesta, jonka hän vietti ilman miehiä.

Kate Hudson oli nuorempana koukussa flirttailuun, miesten tapailemiseen, suhdekiemuroihin ja sen myötä myös tekstailemiseen. Se ei tehnyt naiselle hyvää ja Hudsonin terapeutti kertoikin tähdelle lopulta, että vanhoista kaavoista irtautuminen vaatisi naiselta vuoden selibaattia.

Terapeutin neuvosta Kate Hudson oli kokonaisen vuoden ilman miehiä. Hän ei flirttaillut, ei antanut puhelinnumeroaan tai käynyt treffeillä. Kun terapeutti vuoden jälkeen kertoi Hudsonille, että nainen saa nyt luvan alkaa deittailemaan ja flirttailemaan, hän ei enää osannut.

Kun Kate Hudson sai alkaa flirttailemaan, hän huomasi kiinnostuvansa eri miehistä kuin ennen kokeilua. Aiemmin Hudson kaipasi seikkailua ja jännitystä, mutta miehettömän kokeilun jälkeen hän etsikin tasapainoista kumppania, joka antaa turvaa ja rauhaa.