Lala Kent ja Scheana Shay ostivat omakotitalot lähiöstä – tarkoittaako realitysarjan uudistumista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Nyt Bravo on julkaissut kohutusta Reunion-jaksosta lyhyen videon, jossa kuullaan yllättäviä paljastuksia.

Sarjan 11. tuotantokauden tulee päättämään kaikki tähdet yhteen tuova Reunion-jälleennäkeminen, joka esitetään kolmessa jaksossa. Ensimmäisessä YouTubessa esitetyssä teaserissa nähdään miten Tom Sandoval kertoo Rachel Levissin olevan pelkuri, koska hän ei osallistunut sarjan kuvaamiseen, mutta on puhunut hänestä paljon pahaa omassa podcastissaan.

Videossa nähdään myös miten Lala Kent ja Scheana Shay kertovat muuttaneensa omakotitaloihin, jotka sijaitsevat Los Angelesin lähiössä. The Valley toimii kuvauspaikkana myös uudelle Vanderpump Rules -sarjan spinoff-sarjalle, joka kantaa nimeä The Valley. Nyt fanit pohtivat, että voiko tämä olla sattumaa vai ovatko Lala Kent ja Scheana Shay siirtymässä uuteen The Valley -realitysarjaan.