Daniel Craigin tähdittämä Veitset esiin saa jatkoa – kolmas osa ilmestyy vuonna 2025

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craig on vaihtanut James Bondin yksityisetsivä Benoit Blancin rooliin. Etsivä ratkoo kutkuttavaa murhamysteeriä jälleen kolmannessa Knives Out, eli Veitset esiin -elokuvassa. Se saa ensi-ltansa Netflixissä vuonna 2025.

Ohjaaja Rian Johnson paljasti Veitset esiin -sarjan kolmannen osan olevan nimeltään Wake Up Dead Man. Tarkempia yksityiskohtia, kuten elokuvan juonikuviota ja näyttelijöitä, ei ole vielä paljastettu. Johnson kuitenkin vihjasi elokuvan saattavan erota edeltäjistään.

– Rakastan kaikkea murhamysteereissä. Eniten kuitenkin rakastan sitä, kuinka mukautuva lajityyppi on. Murhamysteerien tunnelman kirjo vaihtelee Carrista Christieen, ja sen kirjon tutkiminen on yksi Benoit Blanc -elokuvan tekemisen parhaista puolista, Johnson kertoi X-palvelussa.

Sarjan aikaisemmat osat, Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä ja Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri olivat kansainvälisiä menestyksiä. Netflix osti oikeudet ensimmäisen Veitset esiin -elokuvan jatko-osiin 469 miljoonalla dollarilla.