Ellie Goulding ilmoitti juuri avioerostaan – seurustelee nyt surffauskouluttajan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ellie Goulding on tunnettu useista maailmanlaajuisiksi hiteiksi nousseista kappaleistaan. Goulding on musiikkiuransa lisäksi keskittynyt viimevuosien aikana myös kaksivuotiaan poikansa Arthurin kasvattamiseen yhteishuoltajuudessa Caspar Joplingin kanssa.

Ellie Goulding ja Caspar Jopling menivät naimisiin vuonna 2019, mutta helmikuussa kävi ilmi, että neljä vuotta kestänyt avioliitto oli ohi. Goulding oli jo tammikuussa alkanut viettämään aikaa omassa erillisessä asunnossaan ja helmikuussa media sai tietoonsa, että hän oli löytänyt uuden rakkaan rinnalleen.

Ellie Goulding alkoi heti eron jälkeen seurustelemaan surffausopettajansa Armando Perezin kanssa. Heidän suhteensa on Daily Mail -sivuston mukaan edennyt nopeasti ja he ovat myös muuttaneet yhteen. Pariskunta on viimeksi nähty yhdessä Costa Ricassa, jossa he ovat viettäneet hyvien ystävien kera aikaa surffaillen.