Jax Taylorin tyttöystävä tokaisi olevansa raskaana – fanit epäilevät vitsiä todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovat keskellä avioeroa. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan jo omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Aiemmin julkisuuteen vuoti eroon johtanut syy, joka oli se, että Jax ei ollut enää viehättynyt Brittanysta.

Jax Taylorin ja Brittany Cartwrightin avioeroprosessi on jo niin pitkällä, että Jax Taylor on alkanut tapailemaan muita naisia. Jax Taylor on näyttäytynyt jo useamman kerran uuden tyttöystävänsä Paige Woolenin kanssa. Ilmeisesti pariskunta on jo alkanut seurustelemaan.

Mallityttöystävä oli nyt The Sun U.S. -uutisen mukaan kommentoinut olevansa raskaana. Nainen oli tokaissut tämän Vanderpump Rules -sarjan juhlissa kun fani oli epäillyt hänen olevan Jax Taylorin kanssa vain ollessaan huomionkipeä. Nyt sosiaalisessa mediassa on alettu pohtimaan voiko raskausuutinen olla oikeasti totta vai oliko se vain Paige Woolenilta huonosti ajoitettu vitsi.