Susanna Penttilä paljasti: Valtavat kuukausitulot OnlyFansista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen julkkiskaunotar ja muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on tullut tutuksi sekä yrittäjänä että realityohjelmista. Matkailusta nauttiva Penttilä nähdään usein upeissa ja rohkeissa asuissa sosiaalisessa median päivityksissään.

Susanna Penttilä on kertonut avoimesti siitä, että hän on viime vuonna lähtenyt tekemään maksullista sisältöä omalle kanavalle OnlyFans-sivustolla. Hän on kertonut menestyneensä palvelussa varsin hyvin ja päässeensä mukaan siihen pieneen joukkoon, jotka tienaavat myynnissä olevalla kuva- ja videomateriaalilla jättisummia.

Susanna Penttilä vieraili Gogin Kantabaari -podcastin vieraana ja kertoi lähteneensä hommaan mukaan vitsillä. Hän kuitenkin yllättyi saadessaan sieltä huippukuukausina myyntiä 75.000 dollarin verran.

Susanna Penttilä perusti heti tuloja varten oman osakeyhtiön ja kertoi, että OnlyFans-tilillä hänellä on tälläkin hetkellä rahaa noin 700.000 dollaria. Siitä OnlyFans-palvelu ottaa vielä 20 prosentin komission, minkä lisäksi verotus vie summasta oman osuutensa.

https://www.instagram.com/p/C7T7aG3ti9b/