Uskallatko leikata hiuksiisi kerroksia itse? Perhostekniikka sai monet kokeilemaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtube-tähti Brad Mondo on tullut suosituksi videoista, joissa hän kommentoi ihmisten kotiparturointien lopputuloksia. Nyt Mondo on päättänyt auttaa ihmisiä, jotka leikkaavat itse omia hiuksiaan kampaajalla käymisen sijaan.

Aiemmin Mondo opasti videollaan miten ihmiset voivat leikata itselleen kauniit etuhiukset. Nyt Mondo on opettanut videollaan hiustenleikkuutekniikan, josta on tullut nopeasti todella suosittu. Brad Mondo näyttää mallinuken avulla miten pitkähiuksiset voivat leikata itse kotonaan kauniit kerrokset omiin hiuksiinsa.

Kerrostettuja hiuksia kutsutaan perhosmalliksi. Hiukset leikataan kahden hiuslenkin avulla. Hiukset jaetaan kahteen osioon ja kiinnitetään päälaelle hiuslenkeillä. Tämän jälkeen hiuksia leikataan miehen osoittamalla tavalla. Lopulta kun hiuslenkit otetaan hiuksista pois, kerrokset laskeutuvat kauniisti alas kehystämään kasvoja.