Pankkiautomaatilla hurja yllätys – sähisevä alligaattori säikytteli asiakkaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käteistä rahaa nostamassa olleita ihmisiä kohtasi taannoin hurja yllätys Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevan pankin pihalla. Pankin käteisautomaatin vierellä oleskeli sähisevä matelija.

Lake Worthin poliisilaitos sai 2. syyskuuta ilmoituksen pankkiautomaatilla vierailleelta naiselta. Hän kertoi joutuneensa sähisevää ääntä pitäneen alligaattorin säikäyttämäksi. Paikalle häyltettiin poliisipartio, joka totesi naisen kertomuksen todeksi.

Pankkiautomaatin edustalla oleskeli pieni, mutta sitäkin reviiritietoisempi alligaattori. Poliisi turvautui lopulta paikallisen riistanvartijan apuun. Hän poisti alligaattorin turvallisesti pois pankin alueelta sille paremmin soveltuvaan ympäristöön.