Parinmuodostaja paljastaa kolme varoitusmerkkiä ensitreffeille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmisestä voi olla vaikea saada täyttä selvyyttä yhden tapaamisen perusteella. Asiantuntijoiden mukaan kiinnostava henkilö kannattaa tavata kolme kertaa ja tehdä vasta sen jälkeen johtopäätöksiä siitä, kannattaako tapailua jatkaa vai vaihtaa uuteen ehdokkaaseen.

Exclusive Matchmaking -yhtiön parinmuodostaja ja perustaja Susan Trombetti kertoo, että uuden henkilön kanssa kannattaa olla alusta asti tarkkana, jotta ei haaskaa seuraavia vuosia väärään tyyppiin. On olemassa kolme varoitusmerkkiä, jotka kertovat toisen osapuolen olevan ehkä väärä henkilö pidemmän päälle perustettavaan suhteeseen.

1. He ovat myöhässä. Tämä piirre kertoo selkeästi heidän arvomaailmastaan ja priorisoinnista elämässä. Jos he ovat myöhässä useammin kuin kerran, antaa se osviittaa kyvystä sitoutua.

2. He käyttävät liikaa alkoholia. On luonnollista nauttia lasillinen jos toinenkin. Räkäkännit vetävä deitti voi kieliä ongelmista. Kaikki ansaitsevat parisuhteen eheän tyypin kanssa, jolla ei ole addiktioita.

3. Liiallinen innostus. Aniharva voi muodostaa toisesta ihmisestä vakavan kiintymyssuhteen muutaman tapaamisen perusteella. Liialliset tunteet ja niiden ylitsevuotava ilmentäminen voi kertoa jonkinlaisesta persoonallisuushäiriöstä tai myöhemmin esiin nousevasta omistushalusta.

Lähde: PureWow