Kadonnut matkalaukku löytyi lentokenttätyöntekijän kodista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Halpalentoyhtiö Spirit Airlinesin matkustaja oli pettynyt, kun hänen matkalaukkunsa ei saapunut New Yorkista Floridan lentokentälle kotiinpaluun yhteydessä. Matkustajana ollut Paola Garcia oli huolestunut, sillä laukussa oli hänen kallis tietokoneensa, jota nainen tarvitsi opiskeluihinsa.

Matkalaukussa oli useita Applen tuotteita. Spirit Airlinesin työntekijät kertoivat kuitenkin Garcialle, ettei hänen tarvitse huolehtia. Matkalaukku luvattiin jäljittää ja lähettää hänelle kotiin. Yksi laukussa olleista kelloista kuitenkin lähetti ilmoituksen Garcian puhelimeen ja nainen jäljitti sen sijainnin 15 minuutin päähän lentokentästä. Paikka oli Junior Bazilen, lentokentän työntekijän, kotona.

Garcia meni työntekijän kotiin ja löysi matkalaukkunsa tavaroineen. Hän soitti välittömästi hätänumeroon. Poliisin tulo kuitenkin kesti sen aikaa, että Bazile oli ehtinyt hankkiutua eroon suurimmasta osaa tavaroita. Myöhemmin lentokentän valvontakameroista kuitenkin löytyi todistusaineistoa sille, että mies todella varasti Garcian matkalaukun. Nyt epäilynä on, että laukkujen varastaminen on pienen ryhmän organisoimaa ja järjestelmällistä joillakin lentokentillä, Local 10 uutisoi.