Drew Barrymorelle loihdittiin raju muodonmuutos – kuin paluu 20 vuoden taakse

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja juontaja Drew Barrymore tunnetaan hänen monista elokuvarooleistaan. Nyt nainen pääsi palaamaan kuin aikakoneella vuoteen 2003, jolloin hänen tähdittämänsä Charlien enkelit 2 – Kurvit suoriksi, sai ensi-iltansa.

Drew Barrymore sai todellisen muodonmuutoksen alan huippunimiltä. Itse Charlotte Tilbury tuli meikkaamaan naisen kasvoille samantyylisen tumman iltameikin, joka tähdellä oli ensi-illassa 20 vuotta sitten. Kardashianien luottokampaaja Chris Appleton puolestaan loihti naiselle näyttävät vaaleat pitkät hiukset taitavasti tehdyn ja hyvin aidon näköisen peruukin avulla.

Drew Barrymoren kokonaisuus oli hiottu asua myöten kuntoon. Naisen ylle puettiin samanlainen luonnonvaalea jakkupuku, joka viimeisteli tyylin. 49-vuotias Drew Barrymore on saanut tyylistä paljon kehuja faneiltaan, jotka ovat hyvin vahvasti sitä mieltä, että naisen pitäisi oikeasti värjätä omat punertavat hiuksensa vaaleiksi.